Benieuwd hoe we dit doen?

Hoe werkt Rosa Novum?

De aanpak van Rosa Novum onderscheidt zich op drie terreinen van andere bedrijven:

Wij werken op beeld

Het betekent dat uw groen altijd een nette uitstraling heeft. Dat bereiken we doordat een vaste ploeg medewerkers elke paar weken langs komt voor het beeldonderhoud. Zo houden we het onkruid onder controle.

De bijzondere werkzaamheden, denk aan snoeiwerk en het schoonmaken van bestrating, worden in aparte onderhoudsbeurten gepland. Doordat we het werk effici├źnt organiseren, krijgt u met deze aanpak meer kwaliteit voor dezelfde prijs.

Wij werken duurzaam

Een ander kenmerk van onze aanpak is dat we zoveel mogelijk ecologisch beheren. Dat betekent bijvoorbeeld dat we groenmateriaal, zoals blad, weer gebruiken als bemesting in plantvakken. Deze werkwijze verbetert de structuur van de grond en voorkomt uitdroging in de zomer. Leest daarover meer in dit artikel.

Wij reageren snel

Soms heeft u een onverwachte gebeurtenis: u geeft een bedrijfsfeest, de schoolmusical wordt opgevoerd, er liggen tegels los bij de entree waardoor er valgevaar ontstaat voor uw clienten. In deze gevallen belt u of mailt u uw vaste contactpersoon. Hij luister naar uw wensen of het probleem, en neemt in overleg met u maatregelen.

Wij werken sociaal

Sociaal ondernemen is het fundament van ons bedrijf. Voor ons is werk meer dan een baan. Werk staat voor zelfstandigheid, ontwikkeling, leren, eigenwaarde, identiteit en erbij horen. Daarom werken we zoveel mogelijk met vaste dienstverbanden. En werken we samen met onze medewerkers aan hun ontwikkeling. We organiseren het werk zo, dat elke medewerker leert en zich competent voelt.

Elke medewerker heeft zijn eigen kwaliteit, en samen kunnen wij alles.