Wordt Nancy van Rosa Novum Libelle Stervrouw van het jaar?

De vestigingsleider van Rosa Novum, Nancy van der Vin, is genomineerd voor de Stervrouwverkiezing van het weekblad Libelle. Tien vrouwen zijn door Libelle geselecteerd. Libelle heeft gekozen voor sterke vrouwen die hun energie inzetten om mensen net even dat zetje te geven in hun carrière dat ze nodig hebben.  

‘Net voor de zomervakantie werd ik gebeld door Merel Brons van Libelle’, vertelt Nancy. ‘Ze vertelde dat ik genomineerd was voor de Stervrouw verkiezing van het jaar. Eerlijk gezegd had ik daar nog nooit van gehoord maar ik vond het harstikke leuk natuurlijk: een mooie kans om maatschappelijk ondernemen op de kaart te zetten. Libelle had mij gevonden via Social Enterprise Nederland. Met Rosa Novum zijn wij lid van dit platform voor sociale ondernemers. Dus leuk dat het sociaal ondernemerschap door zo’n bekend blad wordt opgepikt. ‘

Persoonlijke drijfveren

In het interview gaat Nancy in op het ontstaan van Rosa Novum en haar persoonlijke drijfveren. Libelle heeft het nog niet digitaal ter beschikking gesteld. Dit gebeurt pas als alle tien genomineerde vrouwen aan het woord geweest zijn. Dan kan de verkiezing van de Stervrouw van het jaar pas losbranden. Nancy: ‘Het brengt me een beetje in verlegenheid want ja, je doet niets alleen in deze wereld. Er zijn zoveel mensen betrokken bij Rosa Novum en het succes is aan zoveel mensen te danken! Maar ja, het gaat om de goede zaak: aandacht voor arbeidsparticipatie! Dus nu ik genomineerd ben, wil ik de verkiezing winnen ook!’