We hebben een vacature in groenonderhoud in de regio Leiderdorp !

We hebben een vacature in groenonderhoud: Paul, Dennis en Jeroen zoeken een nieuwe collega! En je kunt bij ons het hoveniersvak leren. We zoeken iemand met een een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Ook leerlingen BBL of praktijkonderwijs zijn van harte welkom. Het werk wordt gedaan vanuit Oud Ade, gemeente Kaag en Braassem.

Wat houdt het werk in?

Het werk bestaat uit het onderhouden van groen. Denk aan plantsoenen in woonwijken, bedrijfstuinen, tuinen van zorginstellingen en scholen. Door te snoeien, schoffelen, harken, bladblazen, bosmaaien, houd je het groen netjes schoon en gezond! Klanten blij, jij blij en de planten en dieren blij!

We zoeken een buitenmens

Het belangrijkste bij Rosa Novum is dat je graag buiten werkt, en een ochtendmens bent want je moet best vroeg op. Een rijbewijs is ook fijn maar is geen eis. Ook als je een nieuwe start of kans nodig hebt, kun je bij ons terecht.

Leren bij Rosa Novum

Het hoveniersvak kun je bij ons leren. We hebben verschillende scholingsmogelijkheden. Je kunt leren in de praktijk, via praktijkleren. Maar je kunt ook een betaald BBL-stagecontract krijgen. Je gaat dan 4 dagen in de week werken en 1 dag in de week naar school. Maar je bent natuurlijk van harte welkom als je al ervaring hebt in het hoveniersvak en/of al een groen opleiding hebt gedaan.

Bel, e-mail of kom langs!

Als het je leuk lijkt om bij ons te werken, of als je meer wilt weten, bel, e-mail of kom langs bij Nancy van der Vin.

  • Telefoon: 06-22 54 73 86
  • E-mail: nvandervin@rosanovum.nl
  • Langskomen: op donderdag tussen 11.00 en 16.00 of op afspraak.

We horen graag van je!
Groetjes Nancy, Paul, Jeroen en Dennis