Vacature in groenonderhoud, Rosa Novum Veenendaal

Rosa Novum heeft een vacature in groenonderhoud in Veenendaal. Ben je een buitenmens, heb je een rijbewijs en heb je een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt? Bel, app of e-mail met Nancy (06-22 54 73 86). Ervaring in het groen is fijn maar ook als je het vak nog moet leren ben je welkom. 

Rosa Novum is een sociaal bedrijf. Dat betekent dat er vooral mensen bij ons werken die om welke reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze autisme, Adhd hebben en/of niet zo makkelijk leren. Of om andere redenen natuurlijk. Ben jij zo iemand? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Inmiddels werken, leren en re-integreren er 50 mensen bij ons!

Wat houdt het werk in?

Het werk bestaat uit het onderhouden van groen. Denk aan plantsoenen in woonwijken, bedrijfstuinen, tuinen van zorginstellingen en scholen en daktuinen. Door te snoeien, schoffelen, harken, bladblazen, bosmaaien, houd je het groen netjes schoon en gezond. Klanten blij, jij blij en de planten en dieren blij.  Je werkt onder leiding van een voorman met 3 tot 4 andere collega’s.

We zoeken een buitenmens

Het belangrijkste bij Rosa Novum is dat je graag buiten werkt en een ochtendmens bent want je moet best vroeg op. Een rijbewijs vinden we ook belangrijk. Ook als je een nieuwe start of kans nodig hebt, kun je bij ons terecht.

Leren bij Rosa Novum

Het hoveniersvak kun je bij ons leren. We hebben verschillende scholingsmogelijkheden. Je kunt leren in de praktijk, via praktijkleren. Dat is fijn als je wat ouder bent en niet meer naar school wilt of kunt. Maar je kunt ook een betaald BBL-stagecontract krijgen. Je gaat dan 4 dagen in de week werken en 1 dag in de week naar school. Maar je bent natuurlijk van harte welkom als je al ervaring hebt in het hoveniersvak en/of al een groenopleiding hebt gedaan.

Bel, e-mail of kom langs!

Als het je leuk lijkt om bij ons te werken, of als je meer wilt weten, bel, e-mail of kom langs bij Nancy van der Vin.

  • Telefoon: 06-22 54 73 86
  • E-mail: nvandervin@rosanovum.nl
  • Langskomen: op afspraak.

We horen graag van je!
Groetjes Nancy