Vacature assistent-hovenier of medewerker hovenier Veenendaal

Rosa Novum in Veenendaal heeft een vacature in groenonderhoud. We zoeken een nieuwe collega voor een van onze gezellige en hardwerkende onderhoudsploegen! We zoeken iemand met een een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt.

Het werk wordt gedaan vanuit onze vestiging aan de Nieuweweg-Noord 255 in Veenendaal. De onderhoudsprojecten waarop je wordt ingezet, liggen in Renswoude en Rhenen.

Wat houdt het werk in?

Het werk bestaat uit het onderhouden van groen. Denk aan plantsoenen in woonwijken, bedrijfstuinen, tuinen van zorginstellingen en scholen. Door te snoeien, schoffelen, harken, bladblazen, bosmaaien, houd je het groen netjes schoon en gezond! Klanten blij, jij blij en de planten en dieren blij!

We zoeken een buitenmens met een rijbewijs

Het belangrijkste bij Rosa Novum is dat je graag buiten werkt, en een ochtendmens bent want je moet best vroeg op. Een harde eis voor deze vacature is een rijbewijs.

Leren bij Rosa Novum

Ervaring en/of een opleiding in groenonderhoud is een voordeel. Maar je kunt het hoveniersvak eventueel ook bij ons leren. We hebben verschillende scholingsmogelijkheden. Je kunt leren in de praktijk, via praktijkleren. Maar je kunt ook een betaald BBL-stagecontract krijgen. Je gaat dan 4 dagen in de week werken en 1 dag in de week naar school. 

Bel, e-mail of kom langs!

Als het je leuk lijkt om bij ons te werken, of als je meer wilt weten, bel, e-mail of kom langs bij Nancy van der Vin.
·         Telefoon: 06-22 54 73 86
·         E-mail: nvandervin@rosanovum.nl
·         Langskomen: op afspraak.

We horen graag van je!
Groetjes Nancy van der Vin