Vacature meewerkend voorman groenonderhoud (M/V) Veenendaal-Rhenen

Rosa Novum is een sociaal en vrolijkmakend hoveniersbedrijf.  Er werken zo’n 85 mensen. Het merendeel werkt met een arbeidsbeperking. We onderhouden groenvoorzieningen voor gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, scholen en bedrijven. Voor de vestiging Veenendaal-Rhenen zoeken wij een (aankomend) meewerkend voorman die leiding en begeleiding geeft aan een werkploeg van 4 tot 5 medewerkers.

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met groenonderhoud en je vindt het een leuk vak. Je hebt gevoel voor de ‘doelgroep’ van Rosa Novum en het lijkt je leuk met deze groep goed groenonderhoud op te leveren. Je bent geduldig, vriendelijk, leergierig en je kunt tegen een stootje. Je hebt een rijbewijs BE (of bereid E te halen). Je kunt rekenen op goede begeleiding van uitvoerders en vestigingsleider om het voormanschap bij Rosa Novum vorm te geven. Het onderhoudspakket waarvoor we een voorman zoeken, ligt binnen een straal van ongeveer 75 km gerekend vanaf Rhenen.

Takenpakket

  • Voorbereiden en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden;
  • Leidinggeven aan/begeleiden van 4 collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidsbeperking;
  • Zorgen voor een veilige werkomgeving en toezien op een veilig en adequaat gebruik van machines/apparatuur/gereedschappen;
  • Onderhouden van contact met klanten.

Wat bieden wij?

  • Een betekenisvolle baan, een inspirerende, prettige werkomgeving in een jong, snel groeiend bedrijf. Een zelfstandige, verantwoordelijke baan met ontplooiingsmogelijkheden en kansen om eigen ideeën te ontwikkelen en in de praktijk te brengen.
  • (Betaalde) opleidingsmogelijkheden en trainingen;
  • Goede loopbaanafspraken en salaris conform ervaring, opleiding en CAO voor Hoveniers en Groenvoorzieners.

Reactietermijn

Ben jij deze (aankomend) voorman? Stuur dan een e-mail naar vestigingsleider Nancy van der Vin:  nvandervin@rosanovum.nl. Bellen mag natuurlijk ook. Reageer uiterlijk op 21 december 2023!

Meer informatie?

Je kunt meer informatie opvragen bij een van de onderstaande collega’s:
– Nancy van der Vin: nvandervin@rosanovum.nl                     / 06-22 54 73 86   (vestigingsleider)
– Glenn Vos (uitvoerder): gvos@rosanovum.nl                          / 06-30 68 85 53   (uitvoerder)