Nieuwe vestiging van Rosa Novum in Leiderdorp

Het succes van Rosa Novum in de arbeidsmarktregio Foodvalley is bemoedigend. Daarom zijn we met een nieuwe vestiging van Rosa Novum gestart! Op 3 februari 2020 is er een ploeg gestart in Oud Ade, regio Leiderdorp. 

De stap om ook in West-Nederland een vestiging Rosa Novum te openen past in de strategie van de Koninklijke Ginkel Groep(KGG).  Ook met het sociale bedrijf wil de KGG klanten in de middenband van Nederland kunnen bedienen.

Samenwerking met Koninklijke Ginkel Groep(KGG)

In het groenbeheer wordt nauw samengewerkt met de vestiging West-Nederland van de KGG, gevestigd op dezelfde locatie. De gemeenschappelijke klantenkring bestaat nu uit hogescholen, woningbouwcorporaties en zorgorganisaties. De komende tijd zetten we in op het vergroten van de naamsbekendheid in de regio Leiderdorp, Leiden, Alphen aan de Rijn, Kaag en Braassem. Rosa Novum hoopt zo ook in het Westen bekend te worden bij bedrijven.

Voordelen van Rosa Novum

Rosa Novum staat bekend om uitstekend groenonderhoud, goede ontzorging en een hoge reactiesnelheid bij meldingen. Het bedrijf beschikt over de kwaliteitscertificeringen ISO 9001 en Groenkeur Groenvoorzieningen en is bovendien PSO-30+ gecertificeerd. Dit laatste geeft publieke opdrachtgevers de mogelijkheid gebruik te maken artikel 2.82 de aanbestedingswet. Op grond van dit artikel kan werk worden voorbehouden aan Rosa Novum. Zo kunnen opdrachtgevers bedrijven die zich sterk maken voor mensen met een arbeidsbeperking, een steuntje in de rug geven.

Nieuwe klanten en social return on investment (SROI)

De ervaring leert dat ook bedrijven het belangrijk vinden dat hun groen sociaal wordt onderhouden. Ze staan erachter en/of moeten van hun eigen opdrachtgevers Social Return On Investment aantonen. Dat kan door Rosa Novum in te huren, ook omdat Rosa Novum PSO-30+ gecertificeerd is.

Vacature en ruimte voor stagiair

Rosa Novum West Nederland heeft ruimte voor een stagiair (praktijk)onderwijs groen. Daarnaast is er 1 vacature voor iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meld je gerust bij Rosa Novum als je bij ons in Oud Ade in het groenonderhoud wilt werken! Ervaring in het groen is fijn maar het is geen vereiste. Als je graag buiten werkt, niet bang bent om vroeg op te staan en het hoveniersvak in de praktijk wilt leren, kun je bij ons komen praten.

Vrijblijvende offerte of meer weten?

Wilt u meer weten over Rosa Novum? Of wilt u een offerte aanvragen voor uw groenonderhoud? Neem contact op met Nancy van der Vin, nvandervin@rosanovum.nl of haar mobiele nummer:  06-22 54 73 86.